четверг, 31 марта 2016 г.

31 березня та 1 квітня учні Рівської і Жуковецької ЗОШ І-ІІ ступенів взяли участь у соціальному проекті  «Один день з сільським головою». Метою проекту було не лише побачити роботу місцевого самоврядування зсередини, але й побувати у ролі депутатів сільської ради. Для учнів було проведено ознайомлюючі екскурсії під час яких діти дізналися про роботу та функції сільської ради.
Сільський голова села Рів Гамарник Аліна Сергіївна провела для учнів 8-9 класів практичний тренінг та «позачергове» засідання депутатів сільської ради, де учні виконували роль депутатів і вносили свої пропозиції щодо покращення життя громади села.
Під час роботи «позачергової» сесії  присутніми були голова районної ради Малярчук  Василь Григорович та Гамарник Володимир Анатолійович, які також поділилися з учнями своїм досвідом місцевого самоврядування.
Настрій та враження від участі у соціальному проекті зашкалювали від позитиву. Учні ще довго обговорювали свою «депутатську» діяльність.

Особливу подяку хочеться висловити за чудову екскурсію та тренінг сільському голові Гамарник Аліні Сергіївні, яка віднеслася дуже серйозно до дитячого візиту.









































Комментариев нет:

Отправить комментарий