среда, 13 апреля 2016 г.

Турнір "Юні знавці історії"

12 квітня в Жуковецькій ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено турнір «Юні знавці історії». Учні 5 класів Жуковецької та Рівської ЗОШ І-ІІ ступенів розпочали турнір зі знайомства та хронологічної розминки. Далі гра набирала обертів.
Завдання були різноманітні та цікаві. Учні працювали з картами, визначеннями та ілюстраціями.
Дуже емоційно пройшов конкурс поєдинків, де брали участь по двоє учнів зі шкіл суперників. Щоб відпочити трішки від історії, була проведена музична хвилинка. Кожна команда показала свою співочу майстерність та знання не тільки сучасних, але й народних українських пісень.
Турнір завершився перемогою команди Жуковецької ЗОШ І-ІІ ступенів, але різниця в набраних балах була дуже незначна. Команда отримала в подарунок сувенір. Найкращі учасники були відзначені грамотами та титулами. Титул «Міс ерудит» отримали учениці Жуковецької ЗОШ І-ІІ ступенів Майданевич Катерина, яка працювала найшвидше за всіх та Іванова Анна, а титул «Містер ерудит» - Гавловський Назар.                                          
Найбільше балів для своєї команди набрав учень Рівської школи Томашевський Микола, який за всю гру жодного разу не помилився, тому теж отримав грамоту і титул «Містер ерудит»

   Дружнє змагання завершилося солодким столом та  екскурсією селом.

















Комментариев нет:

Отправить комментарий